За нас

40 години наследство и страст: Златната ни история в Сандански

Нашият семеен бизнес специализира в търговията със златни бижута и скъпоценни камъни от близо четири десетилетия в град Сандански

Нашата семейна фирма се предава от поколение на поколение, а името на нашия физически магазин – „LD GOLDEN“ в Сандански – е синоним на високо качество и надеждност. Магазинът ни носи името на своя основател – Лазар Давков, чиято репутация и преданост към клиентите са спечелили доверието на множество доволни клиенти както в България, така и зад граница.

В основата на нашата мисия стои постоянния стремеж да установим дълготрайни и лични отношения с всеки клиент. Ние вярваме в доверието и честността като основни ценности.

Нашата онлайн платформа, „Давков“, предоставя изключително компетентно обслужване, професионални съвети и лесен достъп до обширния ни асортимент. Ние вярваме, че вашето пазаруване трябва да бъде не просто удобно, но и сигурно. Нашата навигация е бърза и интуитивна, за да ви предоставим най-доброто изживяване.

За нас вие сте от изключително значение и се стремим да предоставим най-високото качество при пазаруването на бижута. Вашето мнение е ценно и ни помага да поддържаме висок стандарт при поддръжката и търговията на бижута. С помощта ви ние можем да постигнем уникални резултати и да създадем едно приятно и вдъхновяващо пазаруване за вас! Добре дошли в света на „LD GOLDEN“.

lazar davkov e1681884134418

×