Доставка

Стандартната доставка за Вашата поръчка над 499,оо лв. е безплатна. За поръчки под 499,оо лв.се заплаща 10,00 лв. за опаковка и доставкa.  

Вашата поръчка може да бъде доставена до офис на куриерска компания Еконт на територията на Република България. Срокът за доставка е от до 5 (пет) работни дни. 

Всяка пратка е с включена опция „Преглед и тест на пратка преди доставка”. 

Методи на плащане 

 • (a) Кредитна/Дебитна карта 

За да направите поръчка, можете да платите с кредитна карта (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB). Гарантираме, че всяка трансакция на нашия уебсайт е сигурна и данните от вашата кредитна карта не се съхраняват в нашата система. 

 • (b) В офис на Еконт 

Плащането се извършва в офис на Еконт след преглед и тест. 

Връщане на продукти 

Ако желаете да върнете избраните от Вас продукти, може да го направите в рамките на 30 дни. (Моля, прочетете и следващия раздел “Условия за отказ”). 

НЕ възстановяваме сумата парично. Ще имате възможност за замяна и избор на друг продукт от нашия магазин на същата стойност. 

След като продуктът е върнат и одобрен, можете да изберете един или повече продукти за същата сума в рамките на 6 месеца.  

Продуктите за връщане изпращайте на адрес: 

ЛД ГОЛДЕН ЕООД, 

ул. „Св.Св. Козма и Дамян“, 40 

2800 Сандански  

България 

БУЛСТАТ/ЕИК: 206110911 

 

Условия за отказ: 

Продуктът трябва да отговаря на всички условия по-долу, за да получите пълно възстановяване на сумата: 

 • Продуктът не е носен и не показва признаци на употреба, например драскотини, вдлъбнатини, петна и др. 
 • Оригиналният печат на продукта е непокътнат и не е премахнат. 
 • Върнатият продукт включва всички допълнителни артикули: оригиналната подаръчна кутия, сертификати и други промоционални артикули. 
 • Продуктът не е гравиран с личен текст. 
 • Продуктът не е бил преоразмеряван или модифициран. 
 • Продуктът не е специална поръчка, проектирана и/или произведена критерии на клиента. 
 • Продуктът не включва диаманти, закупени като част от сертифицирането по GIA. 
 • Продуктът е върнат в рамките на 30 дни от неговото получаване. 

 

Коригиране големината на пръстени 

Бижута Давков с радост ще коригира големината на пръстена Ви еднократно и безплатно в рамките на 60 дни от получаването му. Този процес може да отнеме до 25 работни дни, тъй като пръстенът трябва да бъде изработен отново. 

Нямате право на връщане на продуктите след корекции на големината им. 

Изпращайте продукта/продуктите без допълнителни артикули (подаръчни кутии, сертификати и др.) за да можем да Ви ги върнем. Имайте предвид, че Бижута Давков не носи отговорност при евентуална повреда или загуба на артикулите по време на транспортирането им. 

Поправки 

Даваме 1 година гаранция за всичките ни продукти, при условие, че се съхраняват и използват съгласно инструкциите ни за грижа за продуктите, публикувани на. 

Изпращайте продукта/продуктите без допълнителни артикули (подаръчни кутии, сертификати и др.) за да можем да Ви ги върнем. Имайте предвид, че Davkov.com не носи отговорност при евентуална повреда или загуба на артикулите по време на транспортирането им. 

ВНИМАНИЕ: Корекцията и оразмеряването могат да отнемат повече време от предвиденото поради натовареността покрай празниците през декември. Молим Ви да го имате предвид, когато ни изпращате заявките си. 

Правила и условия за извършване на поправки 

 • Деформациите и щетите, причинени от неправилна употреба, злоупотреба и небрежност не подлежат на поправка. 
 • Ако установим извършването на обработка от друг човек и/или фирма (бижутер, фирма за поправка на бижута), гаранцията на продукта не важи и той не подлежи на поправка. 
 • След изтичане на гаранцията продуктът не подлежи на поправка. 
 • В случай на падане на камък от продукт, трябва да ни го изпратите заедно с падналите камъни. 
 • В случай, че някой от камъните падне, клиентът е отговорен за изпращането на продукта до нас, без извършването на каквито и да е корекции и следва да чака ценова оферта от нас за поправката. Цената за поправката ще включва разходите за камъка и труда.